گزارش ها   
 

 نوروزانه ـ ۴

ابوریحان بیرونی در «التفهیم» نوشته: «نوروز نخستین روز ماه فروردین است که آریایی‌ها تا پنج روز از روزهای اول‌ماهِ سال را جشن می‌گرفتند و شادمانی‌ها می‌کردند ...». پس به رسم دیرین نیاکانی، برای شما همراهان ارجمند، «شادمانی‌ها» آرزو می‌کنیم و به اندازه‌ی توان خود می‌کوشیم در این نوروز هر روز با یک بسته‌ی رسانه‌ایِ نوروزانه، سهمی در انبساط خاطر شما داشته باشیم ...

تاریخ ارسال: چهارشنبه 4 فروردین 1400

با درودی دیگر؛
ابوریحان بیرونی در کتاب «التفهیم» نگاشته است: «نوروز نخستین روز ماه فروردین است که آریایی‌ها تا پنج روز از روزهای اول‌ماهِ سال را جشن می‌گرفتند و شادمانی‌ها می‌کردند و پادشاهان به حقوق و مسایل مبرم مردم و بزرگان رسیدگی می‌کردند ...». پس به رسم دیرین نیاکانی، برای شما همراهان ارجمند، «شادمانی‌ها» آرزو می‌کنیم و به اندازه‌ی توان خود می‌کوشیم در این نوروز هر روز با یک بسته‌ی رسانه‌ایِ نوروزانه، سهمی در انبساط خاطر شما داشته باشیم. امیدواریم نتیجه‌ی این تلاشمان، برای شما رضایت‌بخش باشد. خواهشمندیم دیدگاه‌هایتان را درباره‌ی این رشته کارهای رسانه‌ای با ما در میان بگذارید، تا گام‌ها و برنامه‌ها و پروژه‌های آینده را به خواسته‌های شما نزدیک‌تر کنیم. با سپاس و آرزوی شادکامی برای همه‌ی شما همراهان و کاربران.



با کلیک بر روی تصویر زیر، به مدت ۳ دقیقه بازخوانی ترانه‌ی خاطره‌انگیز «مهمونی بهار» با صدای مسعود امامی برای شما پخش خواهد شد.




معرفی ۱۲۵ کتاب برتر در زمینه‌ی معماری
با کلیک بر روی تصویر زیر، فهرست بلندبالای ۱۲۵ کتاب برتر به زبان انگلیسی در زمینه‌ی معماری،
به گزینش وبگاه معتبر archdaily.com، پیش روی شما خواهد بود





بیایید این نوروز را به نقطه‌ی عطفی برای بهبودبخشی به شیوه‌ی زندگی‌مان (Lifestyle) بدل کنیم
پژوهشگران در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافته‌اند که خواب خوب شبانه می‌تواند بدن را بازسازی کند و آن را برای سختی‌های روز پیش رو آماده سازد. در این پروژه‌ی پژوهشی که در آن آزمایش‌ها و بررسی‌هایی روی موش‌ها انجام گرفته، آشکار شد که چگونه سازوکار ساعت بدن توانایی ما را برای حفظ بدن در هنگام فعال بودن، بیش‌تر کند.
با کلیک یا لمس کردن تصویر زیر، چکیده‌ای از پژوهش یادشده همراه با جند توصیه‌ی راه‌گشا درباره‌ی کیفیت خواب و تنظیم ساعت بدن، پیش رویتان خواهد بود.





سفری مجازی به یزد، مهد تمدن کهن ایران‌زمین
با کلیک یا لمس کردن هر یک از تصویرهای زیر، روزنوشتی دربردارنده‌ی چشم‌اندازهای دیدنی و همراه با آگاهی‌های نوشتاریِ ارزنده، برای شما گشوده خواهد شد.










گزینش و گردآوری :
واحد تحریریه و تآمین محتوای وبگاه iiiwe.com