www.iiiWe.com » الگوی مسکن مشارکتی قسمت سوم

 گزارش ها   
 

 الگوی مسکن مشارکتی قسمت سوم

بخش پایانی iiiwe : برای اجرای این الگو به همکاری چه نهادها و سازمانهایی نیاز دارید ؟ اصلی ترین ارگانی که باید با ما همکاری داشته باشد شهرداری است در بحث تراکم، آزادسازی و تعریض ها. همچنین اداره ثبت که باید ارتباط خوبی

تاریخ ارسال: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)

بخش پایانی
iiiwe : برای اجرای این الگو به همکاری چه نهادها و سازمانهایی نیاز دارید ؟
اصلی ترین ارگانی که باید با ما همکاری داشته باشد شهرداری است در بحث تراکم، آزادسازی و تعریض ها. همچنین اداره ثبت که باید ارتباط خوبی با ما داشته باشد و در لایحه تنظیمی ما حتی عنوان شده که اداره ثبت به صورت خارج از نوبت مشکلات مربوط به بافت های فرسوده را حل کند.و شرکتهایی که به تاسیسات شهری مربوط می شوند مانند اداره برق، آب و فاضلاب، مخابرات و غیره که بایستی جهت اجرای طرح هماهنگی کامل داشته با شند.
اداره ثبت و شهرداری کاملا همکاری داشته اند. ولی چون هنوز وارد مراحل اجرایی نشدیم با بقیه سازمانها وارد همکاری نشدیم.
iiiwe : مدت زمان انجام پروژه چقدر تعریف شده و اینکه با توجه به شرایط فعلی تصور می کنید این پروژه چه زمانی به بهره برداری می رسد ؟
با توجه به مشکلاتی که وجود دارد مثلا در بحث ثبتی، مدت زمان مورد نیاز جهت صدور اسناد، انجام پروژه را به تاخیر می اندازد و همچنین مشکلات غیر قابل پیش بینی که به وجود می آید، مدت زمان کلی در نظر گرفته نشده و چون این پروژه برای اولین بار انجام می شود، بعد از اتمام، مشخص می شود که پروژه هایی از این جنس چه مقدار زمان نیاز دارد. اما اگر مشکلات اولیه حل شود و وارد مرحله اجرایی شویم مدت 1 تا 2 سال برای جا به جایی ساکنین در نظر گرفته شده است.

iiiwe : در بحث بدنه شهری و شکل گیری بافت طرح کلی مدنظر است ؟ یعنی هر مالک با توجه به ضوابط خاصی می بایست ساختمان خود را بسازد ؟
چون در اصفهان معمولاو همین طور در جویباره بافت های فرسوده در بافتهای تاریخی واقعند، سعی می شود از الگو هایی که وابسته به فرهنگ و هنر ایرانی است استفاده شود و مجری با کمک مشاورین یک طرح کلی برای دانه بندی پلاک ها،طراحی پر و خالی و طراحی بدنه شهری در نظر می گیرد که طبق آن مالک موظف به ساخت و ساز خواهد بود.
iiiwe : این گونه پروژه ها چه تاثیری از لحاظ فرهنگی دارد ؟
مسلماً با حذف عوامل فرسودگی از یک منطقه،مشکلات مربوط به آنها نیز اعم از بذهکاری،عدم رونق اقتصادی،سطح فرهنگی واجتماعی پایین،از بین خواهد رفت و تغییرات در شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی محسوس خواهد بود.
iiiwe : آیا این نوسازی می تواند تاثیری از هر حیث بر محله های مجاور داشته باشد ؟
البته تاثیر خود را می گذارد. ما هدفمان این است که این بافت نوسازی شده بر بافت های اطراف تاثیر بگذارد نه بافت مجاور بر این بافت. مسلما این اتفاق خواهد افتاد. مثلا سامان دهی محور جویباره که توسط شرکت عمران و مسکن سازان در این محل انجام شد، تاثیر مثبتی بر این محله داشت. با اینکه این نوسازی، فقط در حد کف سازی و بدنه سازی بوده و در گوشت بافت تغییری انجام نشده ولی تاثیرات آن کاملاً مشهود است .
iiiwe : جناب مهندس با تشکر از شما به خاطر وقتی که به ما دادید ، در پایان اگر صحبتی باقی مانده بفرمایید.
این پروژه دارای جزئیات زیادی است که من بصورت خلاصه و کلی بیان کردم. محاسبات ریز و دقیقی وجود دارد، بحث ارزش گذاری هم در این پروژه خیلی مهم هست که نیاز مند یک دستورالعمل جدید خواهد بود.
از جمله فعالیت های دیگر شرکت که می توانم به آن اشاره کنم ترجمه دو جلد کتاب از تجربه ژاپن باجزئیات کامل در مورد پروژه های تفکیک مجدد زمین هست که به زودی به چاپ خواهد رسید .
و در آخر از لطف و عنایت شما به پروژه مسکن جویباره متشکرم.

در پایان از شما تشکر می کنم .
فواد فضیله iiiwe.com