گزارش ها   
 

 نوروزانه ـ ۲

با درود و شادباش دیگربار به مناسبت فرارسیدن نوروز، فرصتِ این روزهای نوبهاری را مغتنم شمرده‌ایم و برای تعطیلات نوروزیِ شما بسته‌هایی رسانه‌ای تدارک دیده‌ایم، که کوشیده‌ایم دربردارنده‌ی محتواهایی فرهنگی، هنری، علمی و در عین حال جذاب و مفرح باشند. امروز در این بسته‌ی رسانه‌ای نغمه‌ی «بهار دلنشین» را داریم با اجرای یکی از آینده‌سازان ایران، چند چشم‌انداز دلنواز بهاری و مطالبی برای مهندسان معمار و سازه ...

تاریخ ارسال: دوشنبه 2 فروردین 1400

با درود و شادباش دوباره؛
دیروز گفتیم که ما همواره بر این باور بوده‌ایم که لازمه‌ی پویاییِ حرفه‌مندان و از آن جمله مهندسان، آن است که پیوسته بکوشند در زمینه‌های دیگری غیر از رشته‌ی تخصصی‌شان، آگاهی‌ها و علاقه‌مندی‌هایی داشته باشند؛ و با ارتقای اطلاعاتشان در حوزه‌های فرهنگ و دانش، از تک‌بُعدی شدنِ ذهن و نگاهشان جلوگیری کنند. در همین راستا، فرصتِ این روزهای نوبهاری را مغتنم شمرده‌ایم و برای تعطیلات نوروزیِ شما بسته‌هایی رسانه‌ای تدارک دیده‌ایم، که کوشیده‌ایم دربردارنده‌ی محتواهایی فرهنگی، هنری، علمی و در عین حال جذاب و مفرح باشند. امیدواریم نتیجه‌ی این تلاشمان، برای شما رضایت‌بخش باشد. خواهشمندیم دیدگاه‌هایتان را درباره‌ی این رشته کارهای رسانه‌ای با ما در میان بگذارید، تا گام‌ها و برنامه‌ها و پروژه‌های آینده را به خواسته‌های شما نزدیک‌تر کنیم. با سپاس و آرزوی شادکامی برای همه‌ی شما همراهان و کاربران.



با کلیک بر روی تصویر زیر، ویدئویی به مدت دو دقیقه از اجرای قطعه‌ی «بهار دلنشین»، توسط هنرمند خردسال و مستعد، پریناز گلبراری برای شما به نمایش درخواهد آمد. «بهار دلنشین» یا «بهار آرزو» یکی از ترانه‌های بهاری و کلاسیک و ماندگار ایرانی است، با شعری از بیژن ترقی، که نخستین بار اوایل دهه‌ی ۱۳۳۰ خورشیدی با آهنگ‌سازی زنده‌نام استاد روح‌الله خالقی و با آوای زنده‌یاد استاد غلامحسین بنان اجرا شد.




معرفی و پیشنهاد وبگاه تخصصی در زمینه‌ی مهندسی عمران
با کلیک بر روی تصویر زیر، بایگانی وبگاه نشریه‌ی تخصصی «Civil Engineering Journal» برای شما گشوده خواهد شد.
دریافت مقاله‌های این آرشیو که به زبان انگلیسی هستند، برای همگان رایگان است.





چشم‌اندازهایی از شکوفه‌های بهاری در کشور ژاپن
با کلیک یا لمس کردن تصویر زیر، روزنوشتی دربردارنده‌ی چندین جشم‌انداز دلنواز از فصل بهار و شکوفه‌های بهاری
پیش روی شما خواهد بود.





طراحی فضای کار خانگی ـ ۳۶ نمونه‌ی الهام‌بخش
طی چند سال اخیر، پیشرفت تکنولوژی و افزایش دورکاری‌ها موجب افزایش شمار دفترهای کار خانگی شده است، که همه‌گیری ویروس کرونا هم این افزایش را بیش از پیش شدت بخشید؛ به گونه‌ای که اکنون طراحی این بخش از خانه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. کار کردن در فضای شخصیِ خانه با کار کردن در اداره متفاوت است، چرا که می‌تواند با اسقلال بیش‌تر و مطابق با سلیقه و روحیات کاربر طراحی شود.
با کلیک یا لمس کردن هر یک از دو تصویر زیر، ۱۸ نمونه‌ی طراحی دفاتر کار خانگی (روی هم ۳۶ نمونه) در قالب دو روزنوشت در دسترس شما عزیزان خواهد بود تا با الهام از این نمونه‌ها، فضای کار مناسبی برای خود طراحی کنید. گفتنی است که این نمونه‌ها ویژه‌ی دو نفر در نظر گرفته شده‌اند. در واقع، به‌اشتراک‌گذاری یک دفتر کار همیشه آسان نیست، اما با راه‌اندازی فضای کاری مناسب، همزیستی قطعاً امکان‌پذیر خواهد بود.






گزینش و گردآوری :
واحد تحریریه و تآمین محتوای وبگاه iiiwe.com