www.iiiWe.com » آینده‌ی مهندسیِ ایران، در ابهام و خطر

 اخبار   
 

 آینده‌ی مهندسیِ ایران، در ابهام و خطر

رییس انجمن ریاضی ایران با اشاره به معضل بی‌توازنیِ رشته‌های تحصیلی در کشور، گفت: گرایش دانش‌آموزان به رشته‌‌ی ریاضی با روند کاهشی مواجه است. محمدعلی دهقان در اختتامیه‌ی چهل‌ویکمین دوره‌ی مسابقه‌های ریاضی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد، گفت: در گذشته ۳۵درصد از دانش‌آموزان در مقطع متوسطه رشته‌ی تجربی و ۲۵درصد رشته‌ی ریاضی را برمی‌گزیدند؛ اما اکنون ۶۴درصد رشته‌ی تجربی و کم‌تر از ۱۵درصد رشته‌ی ریاضی را انتخاب می‌کنند ...

آینده‌ی مهندسیِ ایران، در ابهام و خطر
■ گرایش دانش‌آموزان به رشته‌ی‌ ریاضی، روند کاهشی دارد


رییس انجمن ریاضی ایران با اشاره به معضل بی‌توازنیِ رشته‌های تحصیلی در کشور، گفت: گرایش دانش‌آموزان به رشته‌‌ی ریاضی با روند کاهشی مواجه است. محمدعلی دهقان در اختتامیه‌ی چهل‌ویکمین دوره‌ی مسابقه‌های ریاضی دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد، گفت: در گذشته ۳۵درصد از دانش‌آموزان در مقطع متوسطه رشته‌ی تجربی و ۲۵درصد رشته‌ی ریاضی را برمی‌گزیدند؛ اما اکنون ۶۴درصد رشته‌ی تجربی و کم‌تر از ۱۵درصد رشته‌ی ریاضی را انتخاب می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان برای حق عضویت از اعضای انجمن ریاضی گرفته می‌شود، افزود: حدود ۳۰۰ میلیون تومان مخارج این انجمن برای برگزاری برنامه‌هایی همچون کنفرانس‌های مختلف است.

وی همچنین گفت: از روسای دانشگاه‌ها در سراسر کشور تقاضا می‌شود که در زمینه تامین اعتبار برای برگزاری برنامه‌های گوناگون به این انجمن کمک کنند.

رئیس انجمن ریاضی ایران با اشاره به اینکه برای حل مشکلات جامعه ریاضی باید از دوران مدرسه بررسی لازم انجام شود، بیان کرد: در گذشته ۳۵ درصد از دانش‌آموزان در مقطع متوسطه رشته تجربی و ۲۵ درصد رشته ریاضی را انتخاب می‌کردند اما اکنون ۶۴ درصد رشته تجربی و کمتر از ۱۵ درصد رشته ریاضی را انتخاب می‌کنند.

دهقان ادامه داد: از ۵۲۰ هزار متقاضی رشته پزشکی، سه هزار نفر به عنوان پزشک در دانشگاه‌های برتر کشور پذیرش می‌شود و مابقی متقاضیان برای تحصیل در رشته‌هایی مانند پرستاری، هوش بری و ... جذب می‌شوند.

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر، مرتبط با موضوع در دسترس شما خواهد بود.

رئیس انجمن ریاضی ایران اضافه کرد: این گرایش نخبگان به سوی رشته‌های پزشکی در آینده کشور را با کمبود در رشته‌هایی اعم از ریاضی خواهد کرد و لازم است که در این زمینه تلاش صورت گیرد.

وی برگزاری این مسابقات در دانشگاه شهرکرد را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ۴۰درصد هزینه‌های این مسابقات توسط انجمن ریاضی کشور تأمین شده است.

به گزارش ایسنا، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان چهارمحال و بختیاری نیز طی سخنانی اظهار کرد: هدف بنیاد نخبگان شناسایی، حمایت و هدایت استعدادهای برتر است. این دستگاه به شناسایی نخبگان در رشته‌های علمی، هنری، ورزشی و حتی حوزوی پرداخته است و نگاه آن تنها به جنبه علمی نیست.

مجتبی بنیادیان گرایش بیشتر دانش‌آموزان به رشته‌های تجربی را یک عارضه دانست و گفت: اگر به این امر توجه نشود در آینده تعداد نخبگان در سایر رشته‌ها کمتر خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این دستگاه اختراع مخترعین برتر را تا مرحله تولید و تجاری‌سازی حمایت می‌کند و امید که در تامین اعتبار لازم به این دستگاه توجه بیشتری شود.

  منبع : خبرگزاری ایسنا
  18:30   یکشنبه 19 شهریور 1396  
 نظرات