اخبار   
 

 واکسن کوویدـ۱۹ هند احتمالاً سال آینده عرضه خواهد شد

شرکت زیست‌فناوری «بهارات» (Bharat Biotech) هند قصد دارد در صورت دریافت تأییدیه، واکسن خود موسوم به «کُواکسین» (covaxin) را در سه‌ماهه‌ی دوم سال آینده (۲۰۲۱) عرضه کند. شرکت بهارات گفت که اکنون تمرکز اصلی آن‌ها انجام آزمایش‌های فاز ۳ در سراسر مناطق کشورشان است. واکسن این شرکت با همکاری شورای پژوهش‌های پزشکی هند (ICMR) و بنیاد ملی ویروس‌شناسی (NIV) با بهره‌گیری از نسخه‌ی غیرفعال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (ویروس عامل کوویدـ۱۹) ساخته شده است ...

واکسن کوویدـ۱۹ هند احتمالاً سال آینده عرضه خواهد شد

شرکت زیست‌فناوری «بهارات» (Bharat Biotech) هند قصد دارد در صورت دریافت تأییدیه، واکسن خود موسوم به «کُواکسین» (covaxin) را در سه‌ماهه‌ی دوم سال آینده (۲۰۲۱) عرضه کند. به گزارش «تایمزناونیوز»، یک مقام ارشد شرکت یادشده گفت که اگر واکسن آن‌ها تأییدیه‌ی مقامات نظارتی هند را دریافت کند، آن‌ها واکسن کوویدـ۱۹ خود را در سه‌ماهه‌ی دوم سال آینده عرضه خواهند کرد. شرکت بهارات گفت که اکنون تمرکز اصلی آن‌ها انجام آزمایش‌های فاز ۳ در سراسر مناطق کشورشان است. واکسن این شرکت با همکاری شورای پژوهش‌های پزشکی هند (ICMR) و بنیاد ملی ویروس‌شناسی (NIV) با بهره‌گیری از نسخه‌ی غیرفعال کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (ویروس عامل کوویدـ۱۹) ساخته شده است.

ویروس در آزمایشگاه شورای تحقیقات پزشکی هند جدا و مورد بررسی قرار گرفت."سای پراساد"(Sai Prasad) ، مدیر اجرایی بین‌المللی بهارات گفت: اگر واکسن مذکور در آخرین مرحله از آزمایشات شواهد و داده‌های قوی تجربی مبنی بر اثربخشی و ایمنی در بدن نشان دهد و همه تأییدیه‌ها را دریافت کند، واکسن را در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ عرضه خواهیم کرد. وی افزود که این شرکت پس ازدریافت تأییدیه از طرف سازمان نظارت بر دارو در هند(DCGI) برای انجام آزمایش بالینی فاز ۳ برای تعیین اثربخشی واکسن، تمرینات آماده سازی مناطق را برای آزمایش فاز ۳ آغاز کرده است و جذب افراد و تزریق واکسن نیز در ماه جاری میلادی(نوامبر) انجام خواهد شد.

پراساد گفت: در آزمایشی که در ۲۵ تا ۳۰ منطقه در ۱۳ تا ۱۴ ایالت انجام خواهد شد، هر دو دوز واکسن و دارونما برای شرکت کنندگان تزریق خواهد شد. حدود ۲۰۰۰ نفر می‌توانند در هر بیمارستان ثبت نام کنند. وی در پاسخ به سوالی درباره سرمایه‌گذاری روی واکسن گفت: سرمایه‌گذاری ما حدود ۳۵۰-۴۰۰ کرور روپیه( ۵۰ میلیون دلار) برای تولید واکسن و امکانات جدید است که این مبلغ شامل سرمایه گذاری‌های ما برای انجام آزمایش بالینی فاز ۳ در شش ماه آینده نیز است.

پراساد در مورد برنامه این شرکت برای فروش واکسن به دولت یا در بازار خصوصی گفت: ما به دنبال تأمین واکسن هم برای بازارهای دولتی و هم برای بازارهای خصوصی هستیم. ما همچنین در حال بحث و گفتگو با سایر کشورها برای عرضه واکسن هستیم. پراساد گفت که قیمت واکسن هنوز مشخص نشده است، زیرا این شرکت هنوز در حال بررسی هزینه تولید محصول است. وی افزود: تمرکز اصلی ما این است که آزمایش فاز ۳ را با موفقیت در سراسر مناطق کشور انجام دهیم.

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

  منبع : خبرگزاری ایسنا
  14:08   دوشنبه 12 آبان 1399  
 نظرات