گزارش ها   
 

 نوروزانه ـ ۶

در ستایش جشن نوروز بسیار گفته‌اند و نوشته‌اند و سروده‌اند؛ برخی نغز و آراسته به صنایع ادبی، شماری هم ساده و بی‌پیرایه؛ همه هم زیبا و دلنشین، سرشار از حس رویش و نوزایی و شکفتن ... در «نوروزانه»ی امروز (۶ فروردین ۱۴۰۰) یکی از آن دلنوشته‌های ساده را با هم می‌خوانیم، که یک جایش نوشته: به پاس گذر از گردنه‌های زمستان، به شکرانه‌ی ایستادگی، برای سپاس از این فرصت نو، «هفت‌سین» می‌گشاییم ...

تاریخ ارسال: آدینه 6 فروردین 1400

در ستایش جشن زیبای نوروز بسیار گفته‌اند و نوشته‌اند , سروده‌اند؛ برخی نغز و ژرف و آراسته به صنایع ادبی، شماری هم ساده و بی‌پیرایه و بی‌تکلف؛ همه هم زیبا و دلنشین، سرشار از حس رویش و نوزایی و شکفتن. برای نمونه، هم‌میهنی در دلنوشته‌ای این‌گونه نگاشته:
به پاس گذر از گردنه‌های زمستان، به شکرانه‌ی مقاومت و ایستادگی، برای سپاسمندی از بهر فرصتی نو که ارزانی‌مان داشته‌‌اند، «هفت‌سین» می‌گشاییم. به پاس عشق که تنها تنور گرمی‌مان بود، تنها اجاق دل‌های سرمازده‌مان، «هفت‌سین» می‌گشاییم. آب‌نماهای میدان اگر به کارند، نماد سرزندگی شهرند. سبزینه‌ها اگر سبزند، تصویر دل‌های سبزند: «باده از ما مست شد،نی ما از او». هفت‌سین نماد هفت خوان زندگی است که سال به سال باید بپیماییم. «سفره» و «خوان» و «گستردنی»، بنیاد همبستگی ماست در رنج‌ها و شادی‌ها، در خوشی‌ها و دشواری‌ها. «آینه» لبخند می‌زند؛ «سبزه» لبخند می‌زند. اگر ما هم لبخند بزنیم، چشم‌ها را بر اندوه یکدیگر نخواهیم بست، سینه‌ها را از کینه‌ی یکدیگر نخواهیم انباشت.
بهار آموختنی‌های بسیار دارد؛ آسمانش آزاد بودن را یاد می‌دهد، نسیمش بخشنده بودن را. نوروز که می‌آید، با همه‌ی شکوهش، نجیب بودن را به ما می‌آموزد و مهربانی را. زانو زدن‌های آب پای سپیدارها تماشایی است. زانو زدن‌های گنجشک پای برکه‌ها تماشایی است و تماشایی‌تر، کلبه‌ی ماست که هم آتش تنورش روشن است و هم چلچراغ دل آدم‌هایش. نوروز که می‌آید، هفت‌سین می گشاییم تا انگشت‌های نوازشمان هفت روز هفته گشوده باشد. ما امید را به کوچه و بازار می‌بریم تا هدیه‌اش کنیم به انتظارکشیدگان و حسرت‌چشیدگان. دست‌های ما هیچگاه یخ نمی‌زند، چون در دست‌های دیگری است، چون دست‌هایمان را هر سال بر کنار هفت‌سین به هم گره می‌زنیم. عید که می‌آید، هنگامه‌ی تجدید پیمان ما با همه‌ی «سین»هاست ...



تصویر زیر نمایی از ویدئوکلیپ یا نماهنگ تازه‌ای است با نام «منو بشناس»، که با کلیک یا لمس آن، ویدئوی یادشده به مدت ۶ دقیقه و ۴۷ ثانیه برای شما به نمایش درخواهد آمد.
این موزیک ویدئو با کلام احمد امیرخلیلی، آهنگ‌سازی فرزاد فرزین، تنظیم‌کنندگی بهروز صفاریان، کارگردانی محمد اولاد و تهیه‌کنندگی میثم محمدحسنی در موسسه‌ی «مأوا» با مشارکت «همراه اول» تهیه و تولید شده است؛ و به گفته‌ی سازندگانش، «بزرگ‌ترین رویداد تاریخ موسیقی ایران با حضور چهل خواننده‌ی مطرح کشور» است که گویا برای تولیدش ۲۴ ماه زمان صرف شده است. فارغ از هر گرایش و رویکردی، امیدواریم از دیدن و شنیدن این اثر لذت ببرید و میهن‌دوستی نهفته در ایده‌ی آن، بر جان و دلتان بنشیند.

روی تصویر کلیک کنید.



نگاهی تخصصی به ویژگی‌های برخی محصولات گروه نرم‌افزاری سازه
همان‌گونه که همراهانِ قدیمی‌تر گروه نرم‌افزاریِ سازه آگاهی دارند، سازه90 نرم‌افزار ترسیم نقشه‌های سازه‌های بتنی به‌صورت اتوماتیک است. سازه90 خروجی نرم‌افزارهای ETABS ،SAP ،SAFE را دریافت نموده و همه‌ی جزئیاتِ نقشه‌های سازه‌های بتنی را با دقتِ تمام ترسیم می‌کند.
این جزئیات شامل ترسیم نقشه‌ی تیرها، ترسیم نقشه‌ی ستون‌ها، ترسیم نقشه‌ی دیوارهای برشی بتنی، ترسیم نقشه‌ی فونداسیون‌ها، ترسیم نقشه‌ی دال‌های کف‌ها، ترسیم نقشه‌ی سقف‌های تیرچه‌بلوک، ترسیم نقشه‌ی پله‌های بتنی، لیست مقادیر مصالح، شامل حجم و وزن بتن مصرفی، میزان میلگرد مصرف‌شده، محاسبه‌ی بهینه‌ی نحوه‌ی برش میلگرد، شیت‌چینی اتوماتیک، همراه با کنترل ضوابط آیین‌نامه‌های ACI و آیین‌نامه‌های ایران مانند مبحث نهم مقررات ملی ساختمان، آیین‌نامه‌ی ۲۸۰۰، مبحث ششم مقررات ملی و دیگر بخش‌های مرتبط آیین‌نامه‌ای در خصوص ضوابط شکل‌پذیری سازه‌های بتن‌آرمه و همچنین محاسبه‌ی نحوه‌ی قطع و خم میلگردهای طولی و خاموت‌ها و محاسبه و کنترل طول مهار میلگرد در بتن، ترسیم پوش میلگرد مصرفی، گزارش کامل از نحوه‌ی محاسبه‌ی میلگردها و ده‌ها قابلیتِ دیگر می‌باشد.
سازه90 دستاوردِ بیش از ۱۸۰.۰۰۰ نفر ـ ساعت کار مستمر از سال ۱۳۷۴ تا سال ۱۳۹۵ است که گروه نرم‌افزاری سازه با تیم پرشمار خود سالانه ۳۰.۰۰۰ نفر ـ ساعت کار بیش‌تر روی این نرم‌افزار انجام می‌دهد. به این ترتیب، سازه90 به‌عنوان قدیمی‌ترین شرکت فعال و مبدع اتوماسیون در ترسیم نقشه‌های سازه‌های بتنی به اندازه‌ی کافی توسعه یافته است تا بتواند به‌صورت منحصربه‌فرد در خدمت کاربران عزیز قرار گیرد.

در ادامه،گفت‌وگوی آقایان مهندس جمشیدیان (بنیان‌گذار و مدیرعامل گروه نرم‌افزاری سازه) و عسگری (مدیر فروش گروه نرم‌افزاری سازه) با عنوان «نرم‌افزار پیشگام» در قالب دو ویدئو در دسترس شماست، که با دیدن آن‌ها، با چکیده‌ای از تاریخچه‌ی شکل‌گیری، تحولات، ساختار و نگرش حاکم بر گروه سازه آشناتر خواهید شد:


با کلیک بر روی تصویر زیر، ویدئوی بخش نخستِ گفت‌وگوی آقایان عسگری و مهندس جمشیدیان با موضوع «نرم‌افزار پیشگام» با مدت‌زمان ۱۶ دقیقه و ۲۷ ثانیه برای شما گشوده خواهد شد.
با کلیک بر روی تصویر زیر، ویدئوی بخش دومِ گفت‌وگوی آقایان عسگری و مهندس جمشیدیان با موضوع «نرم‌افزار پیشگام» با مدت‌زمان ۲۱ دقیقه و ۱۹ ثانیه برای شما گشوده خواهد شد.


پیشنهاد فرهنگی ـ سینمایی
فهرستی از برترین فیلم‌های تاریخ سینما به گزینش هفته‌نامه‌ی «کریستین ساینس مانیتور» پیش روی شماست. جزییات بیش‌تر به‌صورت نوشتاری درون تصویر زیر ارائه شده است.



گزینش و گردآوری :
واحد تحریریه و تآمین محتوای وبگاه iiiwe.com