دیدگاه   
 
نوسازی مقررات ساختمانی 11:58 سه شنبه 18 مهر 1396
0
 رضا امینی
رضا امینی با سلام
١- در مورد نقص اول که بیان شد، سخن سازمان نظام مهندسی آن است که نظارت بر فردی که قصد ساخت و ساز دارد و شغلش غیرمرتبط با ساخت و ساز می باشد بسیار مشکل و حتی غیرممکن است. ناظر پروژه وظیفه دارد بر اجرای سازه مطابق با نقشه ها نظارت داشته باشد در حالیکه آرایشگر محل می خواهد ساختمان را بر اساس نقشه ولی با حذف بخش هایی کهربرای او هزینه دارد اجرا کند مثل حذف بادبند. نظام مهندسی می گوید ساختمان توسط فردی ساخته شود که دارای صلاحیت باشد و اجزای ساختمان را بشناسد در اینصورت نظارت بر این فرد امکان پذیر می باشد. در کارهای دولتی، بناها توسط پیمانکاران ذی صلاح و با سابقه ساخته می شوند و دستگاه های دولتی و مهندسین مشاور بر روند ساخت نظارت دارند نه توسط هر فردی که حتی تفاوت بتن و ملات را نمی داند. بنابراین حذف سازمان نظام مهندسی حل مشکل و مسئله موجود نیست بلکه حذف صورت مسئله است. 
٢-نظارت بر اجرای پروژه بهتر است توسط شرکت های حقوقی انجام شود تا عملکرد مجری و سازنده مورد بررسی قرار بگیرد. از سوی دیگر نظارت امری رقابتی نیست بلکه قسمت مهمی از اجرای پروژه می باشد که نبود آن کاهش کیفیت را. در بر خواهد داشت. البته بسیاری از پیمانکاران و سازندگان به دنبال مهندسین ناظر با سابقه و باتجربه نخواهند رفت بلکه آنها به دنبال کسی هستند که پاپیچ آنها نشوند و اجازه دهند هر طور که می خواهند ساختمان را احداث کنند. پس بحث رقابت در اینجا امری نامطلوب و نابجا خواهد بود. امروزه ناظرین از طریق سامانه ارجاع کار به سازندگان برای نظارت معرفی می شوند و دستمزد ناظرین با واسطه به آنها پرداخت می گردد.اما متاسفانه بسیاری از افراد که شغل آنها فقط نظارت است بیکار هستند در حالی که بسیاری از کارمندان ادارات و یازمانهای دولتی علی رغم مشغله های به حرفه نظارت می پردازند. البته بخشنامه های متعددی برای جلوگیری از همکاری با افراد دو شغله و چندشغله ابلاغ شده است ولی به دلیل ضعف در فرآیندهای اجرایی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است. لذا به نظر می رسد بخش مهمی از ضعف در نظارت متوجه افراد چند شغله ای است که فرصت کافی برای نظارت ندارند. 
بنظر می آید اصلاحات ساختاری و حذف رانت و نظارت بیشتر بر عملکرد دستگاه های مرتبط با ساخت و ساز می تواند راهگشای افزایش کیفیت ساخت و ساز باشد و نه رونق بازار ساخت و ساز. 
محاسبه عمق گودبرداری 11:51 چهارشنبه 2 بهمن 1392
1
 رضا امینی
رضا امینی مهندس ناظر پس از گودبرداری نسبت به ارزیابی اولیه از مقاومت زمین اقدام می کند. در صورتی که مقاومت زمین کمتر از میزان مقاومت درج شده در دفترچه طراحی باشد نیاز به آزمایش خاک و مطالعات ژئوتکنیک دارد. لازم به ذکر است بر اساس مبحث7 مقررات ملی ساختمان چاپ 1392 هر ساختمانی نیاز به مطالعات ژئوتکنیک و مکانیک خاک مگر آنکه تعداد سقف آن کمتر از 5 عدد باشد و گودبرداری کمتر از 2 متر بوده و همچنین خاک محل مسئله دار نبوده و از نوع خاک دستی هم نباشد.
آموزش آنلاین مهندسی زلزله و لرزه شناسی 14:43 شنبه 21 اردیبهشت 1392
0
 رضا امینی
رضا امینی عالی بود
کشف تونل‌های زیر زمینی با امواج زمین لرزه ای 10:54 یکشنبه 26 آذر 1391
0
 رضا امینی
رضا امینی این تکنیک با بررسی سرعت موج برشی در لایه های خاک، سختی زمین را نمایش می دهد. هر زونی از لایه های زمین با سختی صفر را به عنوان حفره و تونل زیرزمینی می توان تعبیر کرد. این روش به دلیل پدیده واژگونی امواج چندان دقیق نبوده و نیاز به توسعه و گسترش بیشتری در زمینه تحلیل امواج دارد.
گفتنـی هایی از زبـان طـراح بـرج آزادی تـهران 18:45 دوشنبه 24 مهر 1391
1
 رضا امینی
رضا امینی گفت همه برای عشق کار میکردیم
چقد زیبا گفت
مثه الان ما که همه برای .... کار میکنیم
به نظر شما جای خالی چی قرار بدیم؟
مرسدس بنز 2012 10:36 چهارشنبه 19 مهر 1391
1
 رضا امینی
رضا امینی البته این مدل مفهومی F500 بوده که طراحی آن در سال 2002 به اتمام رسیده بود و متعلق به سال 2012 نیست
موفق باشید
بشنو از نی 13:24 چهارشنبه 31 خرداد 1391
2
 رضا امینی
رضا امینی واقعاً دکتر شریعتی عصری از زمانه خود جلو بود
خداوند روح آن مرد بزرگ را قرین رحمت کند
فروش شرکت ساختمانی 17:23 چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391
0
 رضا امینی
رضا امینی مهندس جان محدوده قیمت مورد نظرتون چقدر است؟
دو تا سوال ساده 13:13 پنجشنبه 31 فروردین 1391
0
 رضا امینی
رضا امینی 1- کتاب مهندسی ژئوتکنیک لرزه ای
2- قیام مختار
1
2